Vi följer Konsumentköpslagen och Distansavtalslagen. För att genomföra en beställning måste du vara myndig (över 18 år) eller ha målsmans medgivande.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Vi inte ger någon garanti för att bilderna i butiken visar varans exakta utseende då många av våra produkter är handgjorda och kan variera till utseendet.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

Priser/Frakt
Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt på 49 kr tillkommer.  Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Betalning
Du kan betala via Swish i kassan.

Leverans
Din beställning skickas med Posten, beroende på paketets storlek kommer det antingen direkt i din brevlåda eller så får du en avisering om att hämta paketet på ett utlämningsställe. Fraktpriset är 49 kr .

Leveranstid
Normalt levereras varorna inom 1-7 arbetsdagar inom Sverige.

Ångerrätt -enligt distansavtalslagen
Som kund har du nästan alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Denna lag gäller dock ej när du handlar livsmedel, eftersom choklad och lakrits räknas som livsmedel gäller således ej ångerrätten.

Kontakta oss

Cacaofoni
Mail: info@cacaofoni.se