Göran Olsgatan 1, 211 22 Malmö
040-97 76 81 info@cacaofoni.se

Chokladprovning

Detta bildspel kräver JavaScript.

CHOKLADPROVNING

Kakao är en av de mest användbara råvarorna i världen och har haft ett högt värde sedan de började användas av mayaindianerna och aztekerna i centralamerika.

På en chokladprovning hos oss startar vi i pralinverkstaden där du får doppa ganacher som vi har förberett och sedan får du dekorera pralinerna. Under tiden som pralinerna stelnar får du lära dig om kakaons mysterier och hur man bäst provar choklad. Vi provsmakar och bekantar oss med choklad tillverkad av vanliga och ovanliga kakaobönor från olika delar av världen.

Till chokladprovningen serveras vatten som är den bästa dryck för att inte störa smaksinnena. I slutet av provningen finns det möjlighet att handla i butiken. Om- och avbokning ska ske senast en vecka innan provningsdatum. Bokningsvillkor hittar du här.

Det går bra att köpa presentkort till våra Chokladprovningar, datum bokas sedan in via mail eller telefon.

Är ni åtta eller fler personer så kan ni boka en egen chokladprovning, maila oss då här.

Tidsåtgång: ca 1,5h

Pris: 425:-/person

Beställ presentkort till våra provningar här, mottagaren kan själv boka in sig på valfritt datum på våra öppna provningar i mån av plats.


Datum för öppna chokladprovningar 2020

Nu har vi åter börjat hålla chokladprovningar fast i väldigt liten skala. Dessa datum är för er med presentkort. Först till kvarn gäller. Välkomna! 

15 oktober (torsdag) fullbokad

kl.17.30

28 oktober (onsdag)

kl.17.30

12 november (torsdag)

kl.17.30

25 november (onsdag)

kl.17.30

 

Ring 040-977681 för att boka plats!